Τσερτίδου 1, Πάτρα 263 32 loukopoulou.vivi@gmail.com 6974 835 641

Ευχαριστήριο μήνυμα από την υποψήφια βουλευτή Αχαΐας με το «Κίνημα Αλλαγής» Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου

 

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το «Κίνημα Αλλαγής» Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου, Ιατρός – Επιμελήτρια Α’ στην Παθολογική Κλινική του Γ. Κ. Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», σε δήλωσή της για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, αναφέρει τα εξής:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα. Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συνεργάτες και τους φίλους που συστραυτεύτηκαν στην προσπάθεια μου. Ιδιαίτερα όμως οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σ’ όλους τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Θα τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και θα παραμείνω ενεργός πολίτης κάνοντας το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας. Θα εξακολουθήσω να δίνω καθημερινά μικρές και μεγαλύτερες μάχες υπερασπιζόμενη ιδέες και προστάγματα που θέτουν τον πολίτη στο επίκεντρο.

Σε όσα ακολουθήσουν, θα συμμετέχω ενεργά.

 

Συνεχίζουμε σταθεροί στις ιδέες και τις αρχές μας, για μία μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη».

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου Κινήματος Αλλαγής από την Πάτρα

Ο κ. Μητσοτάκης μας λέει τώρα «Μητσοτάκης ή χάος». Εκβιάζει ωμά τον ελληνικό λαό, αλλά οι Έλληνες δεν τσιμπάνε. Θέλουν πολιτική σταθερότητα, δεν θέλουν νέες περιπέτειες. Γι’ αυτό θέλουν ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης δεξιάς. Στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού με τους προοδευτικούς πολίτες στην κάλπη. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα, με τη δική σας ψήφο. Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.

 

Είναι απαραίτητη η άμεση υλοποίηση έργων ώστε να μην χαθεί 1,5 εκατ ευρώ για το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και τα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» απασχόλησαν πρόσφατη συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, στην οποία συμμετείχε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου Ιατρός – Επιμελήτρια Α’ στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψης του επικεφαλής υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Α. Παπανδρέου, η κ. Λουκοπούλου – Στασινοπούλου εστίασε στην αναγκαιότητα που υπάρχει για ενίσχυση του ανθρώπινού δυναμικού, ενώ σε ό,τι αφορά τις υποδομές θύμισε ότι αρκετές παρεμβάσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

«Υπάρχουν εξασφαλισμένοι πόροι ύψους 1 εκατ ευρώ για ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό και άλλες 500.000 ευρώ για τη διαμόρφωση του αυλείου χώρου του νοσοκομείου. Πρόκειται για ενέργειες που θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν προκειμένου να μην χαθούν οι χρηματοδοτήσεις» τόνισε από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου και πρόσθεσε ότι είναι επίσης απαραίτητη η λειτουργική ολοκλήρωση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πάτρας, καθώς με βάση το νέο οργανισμού λειτουργίας υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης άλλων 132 κλινών και να αναπτυχθούν νέα τμήματα σε νέο κτίριο.

Βιογραφικό

Η Παρασκευή Λουκοπούλου-Στασινοπούλου γεννήθηκε, μεγάλωσε, σπούδασε και εργάζεται στη Πάτρα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Στασινόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Εργάζεται από το 2011 ως επιμελήτρια παθολογίας Α’ με εξειδίκευση στο διαβήτη στο Γ.Ν Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Σπούδασε Ιατρική (1991-1998) και ειδικεύτηκε στην παθολογία (2004-2009) στο Γ.Ν Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Διετέλεσε θητεία αγροτικού ιατρού στο Π.Ι. Κέρτεζη-Γ.Ν. Καλαβρύτων (2001-2003), καθώς και υπεύθυνη ιατρός του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (2003-2004), επιτελώντας σημαντικό έργο κατά την θητεία της εκεί.

Επίσης εργάσθηκε στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Καλαβρύτων 2003-2004.

Έχει διατελέσει επικουρικός παθολόγος στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας (2009-2010) και στην Παθολογική κλινική του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» (2010-2011).

Έχει αποδείξει εμπράκτως ότι συναισθάνεται την κοινωνική ευθύνη της λειτουργού του ιατρικού επαγγέλματος. Συμμετέχει στην ιατρική ομάδα αντιμετώπισης και προληπτικού ελέγχου προσφύγων και μεταναστών του Γ.Ν. «Αγ. Ανδρέας».

Παρακολουθεί συχνά ιατρικά συνέδρια και συμμετέχει ως ομιλήτρια, έχοντας συγγράψει ιατρικά άρθρα και εργασίες.

Είναι εθελοντής ιατρός του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στέκεται δίπλα του όποτε υπάρχει ανάγκη και της ζητηθεί.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην επείγουσα ιατρική [με πιστοποιήσεις όπως PHTLS (Prehospital Trauma Life Support), ATLS (Advanced Trauma Life Support), ALS Provider Course, ΕΠΙ (Επείγουσα Προ-νοσοκομειακή Ιατρική) ΕΚΑΒ Αθηνών] και έχει διατελέσει υπεύθυνη ιατρός αθλητικών διοργανώσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο (όπως Εθελόντρια Ιατρός στους Ολυμπιακούς Αγώνες Πάτρα 2004, Ιατρός Αγώνα σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος 2005 ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών- Γυναικών, Πάτρα 2017 /2018, Τοφάλεια, RunGreece 2015, 2016, 2017, 2018, Super Rally (European Harley Davidson) 2010, Αγώνες Ποδοσφαίρου Α, Β, Γ Κατηγορίας, Αγώνες Ποδοσφαίρου Εθνικών Κατηγοριών, Αγώνες Μπάσκετ, UEFA Αγώνες Ποδοσφαίρου Εθνικής Ελλάδος, Νέων και Νεανίδων κάτω των 18).

Προσφέρει πολλές φορές αφιλοκερδώς τις ιατρικές γνώσεις της στην κοινωνία, είναι μια δραστήρια γυναίκα που αγαπά την άσκηση, τον αθλητισμό, τα ζώα και τη φύση, ενώ στηρίζει με τη συμμετοχή της ποικίλες εθελοντικές δράσεις.

Εισέπραξα θερμή αποδοχή γι αυτό παραμένω στην πολιτική

Με αφορμή τη συμμετοχή της στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Παρασκευή (Βιβή) Λουκοπούλου – Στασινοπούλου, Ιατρός – Παθολόγος Επιμελήτρια Α’ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και πλέον υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το «Κίνημα Αλλαγής», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρωτίστως αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους 3.500 συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στην πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση στις περιφερειακές εκλογές, με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.

Εισέπραξα αγάπη, εκτίμηση, αλλά και θερμή αποδοχή για την απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική. Η δυναμική που μου δώσατε με κάνει να δηλώνω παρούσα στα πολιτικά δρώμενα.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το «Κίνημα Αλλαγής», τη μόνη γνήσια προοδευτική πρόταση. Είναι η προοδευτική αλλαγή που χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια ακόμα κρίσιμη μάχη που θα δώσουμε μαζί, υπερασπιζόμενοι τις δημοκρατικές και προοδευτικές μας αρχές για το καλό του τόπου.

Σας καλώ για άλλη μια φορά να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να βαδίσουμε στο αύριο με αξιοπιστία και ελπίδα.

Να είστε βέβαιοι ότι θα τιμώ πάντα την επιλογή σας και την εμπιστοσύνη σας».

Να αξιοποιήσουμε την εμπειρία της Πάτρας στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, την οποία ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερωθεί για τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής που μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί από 26 χώρες, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν στο τέλος του μήνα, στους Παράκτιους της Πάτρας η συμμετοχή είναι αυξημένη κατά 35% συγκριτικά με την αντίστοιχη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Πεσκάρα.

«Είναι μια ευκαιρία να αναδειχθούν οι δυνατότητες της Αχαΐας, που και στο παρελθόν έχει αναλάβει με επιτυχία μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Είμαστε παρόντες σε κάθε δράση που φέρνει την περιοχή μας στο προσκήνιο και δημιουργεί νέες προοπτικές»  ανέφερε η κ. Λουκοπούλου – Στασινοπούλου και κάλεσε «να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία που διαθέτει η Πάτρα στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Η ίδια έχει αντλήσει σημαντική εμπειρία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου, αλλά και τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ διοργανώσεις στις οποίες συνδράμει με την ιατρική της ιδιότητα.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής ευχαρίστησε την Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου: Προτεραιότητά μας είναι πάντα ο άνθρωπος

Κοντά στον κόσμο της υπαίθρου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου, όπου συζήτησε για την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, όπου το 26% του μόνιμου πληθυσμού ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.

«Το Κίνημα Αλλαγής αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο του αγροτικού τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή του στην απασχόληση και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Στην κατεύθυνση αυτή έχει διαμορφώσει και καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής για τους αγρότες και την ύπαιθρο» ανέφερε η ίδια κατά τις επαφές της.

Με την ιατρική της ιδιότητα, η κ. Λουκοπούλου – Στασινοπούλου συζήτησε ακόμα και για τα προβλήματα πρόσβασης στις δημόσιες δομές υγείας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της περιοχής. Παθολόγος – Επιμελητήρια Α’ στην Παθολογική Κλινική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες και τις ελλείψεις από τη μέχρι σήμερα διαδρομή της ως γιατρός στην Κέρτεζη, τα Καλάβρυτα, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην πρόταση του ΚΙΝΑΛ για τη λειτουργία Κέντρων Υγείας σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους και πολυδύναμων Κέντρων Υγείας 24ωρης λειτουργίας στα μεγάλα αστικά κέντρα. Έμφαση έδωσε στην πρόληψη και μίλησε για τοεθνικό σχέδιο προσυμπτωματικού ελέγχου που βασίζεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου κέντρων πρόληψης.

«Προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει ο άνθρωπος» κατέληξε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου.

Καλεσμένη στον Sport FM Patras 96.3 και τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο!!!

Η Παρασκευή Λουκοπούλου έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι! Οχι με αθλητική ιδιότητα, αλλά με εκείνη της γιατρού σε αγώνες ποδοσφαίρου (Πανμοβριακός Ριόλου, Διαγόρας Βραχνεϊκων), μπάσκετ (Εσπερος ΑΟΠΑ, Νέοι Εσπερου ΑΟΠΑ), αλλά και σε μεγάλες διοργανώσεις που έχει φιλοξενήσει η Πάτρα, όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου και τώρα, στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Για τις εμπειρίες της όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, αλλά και για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, η ίδια μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ ΦΜ Πάτρας 96,3 και στην εκπομπή «ΑΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ» του Κώστα Λαμπρόπουλου.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη…