Τσερτίδου 1, Πάτρα 263 32 loukopoulou.vivi@gmail.com 6974 835 641

Να αξιοποιήσουμε την εμπειρία της Πάτρας στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, την οποία ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερωθεί για τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής που μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί από 26 χώρες, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν στο τέλος του μήνα, στους Παράκτιους της Πάτρας η συμμετοχή είναι αυξημένη κατά 35% συγκριτικά με την αντίστοιχη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Πεσκάρα.

«Είναι μια ευκαιρία να αναδειχθούν οι δυνατότητες της Αχαΐας, που και στο παρελθόν έχει αναλάβει με επιτυχία μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Είμαστε παρόντες σε κάθε δράση που φέρνει την περιοχή μας στο προσκήνιο και δημιουργεί νέες προοπτικές»  ανέφερε η κ. Λουκοπούλου – Στασινοπούλου και κάλεσε «να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία που διαθέτει η Πάτρα στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις».

Η ίδια έχει αντλήσει σημαντική εμπειρία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου, αλλά και τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ διοργανώσεις στις οποίες συνδράμει με την ιατρική της ιδιότητα.

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κίνημα Αλλαγής ευχαρίστησε την Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων και τα στελέχη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση.

Μοίρασε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *