Τσερτίδου 1, Πάτρα 263 32 loukopoulou.vivi@gmail.com 6974 835 641

Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου: Προτεραιότητά μας είναι πάντα ο άνθρωπος

Κοντά στον κόσμο της υπαίθρου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου, όπου συζήτησε για την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, όπου το 26% του μόνιμου πληθυσμού ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία, αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων.

«Το Κίνημα Αλλαγής αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο του αγροτικού τομέα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη συμβολή του στην απασχόληση και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Στην κατεύθυνση αυτή έχει διαμορφώσει και καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής για τους αγρότες και την ύπαιθρο» ανέφερε η ίδια κατά τις επαφές της.

Με την ιατρική της ιδιότητα, η κ. Λουκοπούλου – Στασινοπούλου συζήτησε ακόμα και για τα προβλήματα πρόσβασης στις δημόσιες δομές υγείας που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της περιοχής. Παθολόγος – Επιμελητήρια Α’ στην Παθολογική Κλινική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες και τις ελλείψεις από τη μέχρι σήμερα διαδρομή της ως γιατρός στην Κέρτεζη, τα Καλάβρυτα, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην πρόταση του ΚΙΝΑΛ για τη λειτουργία Κέντρων Υγείας σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους και πολυδύναμων Κέντρων Υγείας 24ωρης λειτουργίας στα μεγάλα αστικά κέντρα. Έμφαση έδωσε στην πρόληψη και μίλησε για τοεθνικό σχέδιο προσυμπτωματικού ελέγχου που βασίζεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου κέντρων πρόληψης.

«Προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει ο άνθρωπος» κατέληξε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) Παρασκευή Λουκοπούλου – Στασινοπούλου.

Μοίρασε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *